ME

VIVIAN

Hei! Olen Vivian, ja olen toinen HimaHau Opi trimmaamaan kotona - verkkokurssin perustajista.

Minulla on suuri halu auttaa koirien omistajia tekemään turkinhoidon toimenpiteitä kotona.

Trimmaajan päivittäisessä työssä on usein tiukat aikataulut ja ei kerkeä näyttämään asiakkaalle vaikka miten niitä kynsiä leikataan. Minua harmittaa jos asiakas olisi innokas oppimaan ja kysyy neuvoja, mutta minulla ei yksinkertaisesti riitä siinä hetkessä aika, koska seuraava koira on jo ovella.

Nyt minulla on mahdollisuus opettaa sinulle yksityiskohtaisesti kaikki perus turkinhoidon salat! Tämä on ihan super mahtava tilaisuus minulle ja olen äärettömän onnellinen saadessani olla mukana rakentamassa teille erilaisia verkkokursseja aiheesta.

 

Olen työssäni hyvin tarkka ja pyrin aina tekemään parhaani jokaisen koiran kohdalla. Teen aina trimmaukset omistajien toiveiden mukaisesti. Kartoitan lähtötilanteen ja käydään omistajan kanssa läpi tarkasti, mitä turkille on tehtävissä.

Trimmaajilla ei ole taikasauvoja, emmekä ihmeisiin pysty, mutta haluan auttaa aina parhaan osaamiseni mukaan asiakkaita heidän toiveissaan.

 

Olen toiminut päätoimisena yrittäjänä trimmauksien parissa kolme vuotta. Olen lähtenyt tavoittelemaan unelmaani vuonna 2019. Unelmaani tehdä töitä koirien parissa.

Lähdin ensin vierailemaan pääkaupunkiseudun koirahoitoloissa, että minkälaista työtä se on, ja kyselemään hieman kokeneemmilta yrittäjiltä alasta. Tykästyin kovin ja hain opiskelemaan Helsingin Taitotalolle Eläintenhoitajaksi eläinhoitolan osaamisalaa. Irtisanouduin silloisesta työstäni taloushallinnossa, koska se ei enää tuottanut minulle iloa ja energiaa.

Opiskeluiden ohella olin työharjoittelussa Helsinkiläisessä koirahoitolassa Dog Districtissä (nykyinen Tassumafia). Viihdyin siellä erittäin hyvin ja huomasin kiinnostukseni koirien turkinhoitoa kohtaan. Rakastin päivittäin harjailla koiria ja leikata heidän kynsiään. Minua myös kiinnosti erilaiset turkinlaadut ja erityyppiset turkkimallit.

Kun olin valmistunut hoitolan puolelta vuonna 2020 joulukuussa, laitoin heti hakemuksen Taitotalolle Trimmaajan opintoihin.

Aloitin sitten työskentelyn oppisopimuksella Espoon KIVAtrimmillä vuonna 2021 maaliskuussa. Valmistuinkin jo samana vuonna joulukuussa trimmaajaksi. Olen saanut KIVAtrimmillä ihan äärettömän hyvät opetukset ja neuvot trimmauksien tekemisiin.

Toukokuussa 2023 avasin ovet omaan kotitrimmaamooni Vihdin Kirkonkylälle. Nykyään teen palvelujani sekä Vihdissä omalla kotitrimmaamolla, että Niipperissä Trimmaamo Himahaun tiloissa. 

 

Olen aktiviinen sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa ja Tiktokissa. Tervetuloa seuraamaan Trimmaaja Vivian!

Suomen Eläintentrimmaajat SETRI Ry:n jäsen.

 

KRISTA

 

 

Heippa! Olen Krista, turkinhoitotuotteisiin erikoistuneen verkkokauppa HimaHaun ja Trimmaamo HimaHaun omistaja.

Lapsesta asti haaveenani oli tulla eläinlääkäriksi ja päästä työskentelemään eläinten parissa.

Perheessämme oli allergiaa, joten en lapsena saanut omaa koiraa, mutta naapurien koirat saivat paljon rakkautta :D Työskentelin nuorena myös tanskandoggikennelissä ja pääsin kiertämään koiranäyttelyissä lainakoirien kanssa.

Eläinlääkärihaaveet kariutuivat lukiossa liian heikkoihin arvosanoihin, mutta löysin uuden polun pieneläinhoitajana.

Eläintenhoitajana työskentelin monta vuotta, mutta äitysloman jälkeen päätin vaihtaa alaa ja opiskelin kosmetologiksi. Ihmisten kanssa työskentely oli mukavaa, mutta huomasin kuormittuvani siitä liikaa ja kaipasin takaisin eläinalalle. 

Siskoni Iitu opiskeli trimmaajaksi ja perusti oman trimmaamon, johon hän houkutteli minua moneen kertaan työskentelemään. Epäröin aluksi, koska en uskonut itselläni olevan taitoa saada koirista niin kauniita kuin ammattitrimmaajilla. Onneksi kuitenkin uskalsin lähteä kokeilemaan, koska trimmaamisesta löysinkin sitten intohimoni ja uran! Sain siskoltani mielettömän hyvän koulutuksen ja opin. 

Trimmaajan työ on sellaista, mitä ei opi kuin tekemällä ja harjoittelemalla.

Toimin viitisen vuotta päätoimisena trimmaajana KIVAtrimmillä, kunnes perustin vuonna 2022 oman Trimmaamo HimaHaun kotiini Espooseen.

 Trimmaamisessa kaikista parhainta on saada viettää päivänsä ihanien koirien kanssa ja tuoda iloa sekä hyvinvointia koiran sekä omistajan elämään.

Minulle todella tärkeää on aina ollut koirien hyvä kohtelu ja luottamuksen luominen koiran kanssa. Sitä haluan tuoda esiin myös verkkokurssillamme ja saada trimmaamisesta mukavaa yhteistä puuhaa omistajan ja koiran välille. Turkinhoito on kuitenkin asia, jota ei voi koiran hyvinvoinnin vuoksi laiminlyödä, joten yritetään tehdä siitä mahdollisimman kivaa.

Ihan huippua päästä opettamaan jokaiselle halukkaalle trimmaamisen saloja ja tsemppaamaan että sinäkin pystyt siihen!

Video Poster Image

Lämpimästi tervetuloa mukaamme innostavalle matkalle trimmauksen saloihin!

 
Vivian ja Krista 

"Koirat puhuvat, mutta vain heille, jotka osaavat kuunnella."

 
Nora Roberts